Brinie Management en Advies
Brinie Management en advies - Gek van Software
INTERIM MANAGEMENT, BEDRIJFSPROCESSEN

Gek van Software​

Gek van Software is een organisatie die inmiddels bijna 2,5 jaar bestaat. Gek van Software is gestart met de droom een softwarebedrijf neer te zetten dat MKB-ondernemers helpt hun business value te vergroten door het inzetten van hoogwaardige, unieke softwareproducten. Een bedrijf waar mensen werken die letterlijk gek zijn van software. En die passie op zo’n manier tonen, dat buitenstaanders met een vergelijkbare passie voor software ook graag bij Gek van Software hun kennis en kunde in willen zetten om mooie producten te maken.

Haar motto is niet voor niets: Think twice, code once en Als je leeft van je hobby hoef je niet te werken.

Het oplossen van complexe vraagstukken geeft ons enorm veel energie. Dat doen we op zo’n efficiënte manier dat jij je kunt focussen op het verder ontwikkelen van je onderneming.

Na de gebruikelijke, hobbelige start van de organisatie staat het fundament en is men klaar voor de volgende stap om te zorgen dat Gek van Software een bepalende rol gaat spelen in de softwaremarkt. Marcel Langevoort heeft de rol als CEO per april 2021 over genomen om Gek van Software naar het volgende niveau te brengen.