Blockchain consultancy

Wij richten ons op blockchain advies, projecten, ontwikkeling en innovatie. Wij nemen jou mee in de mogelijkheden die blockchain technologie biedt. Bedrijfsprocessen worden met blockchain technologie simpeler, transparanter en veiliger. Blockchain technologie maakt het mogelijk om jouw businessmodel te innoveren.

Blockchain-consultancy-1

Blockchain mogelijkheden

Wij beoordelen grondig use cases op de toepasbaarheid van de blockchain. Bedrijfsprocessen met derde partijen worden in kaart gebracht. Er wordt gekeken naar de aanwezige blockchainkennis in organisaties, zodat ook wordt gebouwd aan het waarborgen van kennis.

Met blockchain technologie zijn er ontzettend veel mogelijkheden en toepassingen. Processen kunnen worden geautomatiseerd die zorgen voor een compleet nieuwe wereld. 

Met onze kennis en ervaring herkennen wij de mogelijkheden en kansen. Ook weten wij waar blockchain juist niet ingezet moet worden.

Blockchain-consultancy-2

Blockchain projecten

Wij richten ons naast blockchain ontwikkeling, innovatie, advies en consultancy tevens op het uitvoeren van blockchain projecten. 

Blockchain projecten vereisen strikt projectmanagement gezien de vele partijen die betrokken zijn bij dergelijke projecten. Scope bewaking, communicatie, planning, etc. zijn cruciale onderdelen van een blockchain project.  

 

Onafhankelijk advies

Wij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden van blockchain techologie te bespreken. Welke toegevoegde waarde kan blockchain jouw organisatie bieden. Welke bedrijfsprocessen kunnen worden geoptimaliseerd. Wij passen onze jarenlange ervaring graag toe op de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Meer weten over blockchain mogelijkheden voor jouw organisatie?

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.