IT consultancy

Wij helpen jouw organisatie bij het maken van de beste ICT keuzes. Wij analyseren jouw wensen en eisen en verwerken deze in een adviesrapport met daarin de vervolgstappen, tijdslijnen en investeringen. Na afronding kunnen wij jou helpen met de begeleiding van de implementatie van de gemaakte keuzes.

IT-Consultancy

IT consultancy

Wij stellen samen met jouw een advies op. Jouw huidige IT omgeving en jouw wensen en eisen zijn hierbij het uitgangspunt. Op basis daarvan stellen wij een gewenste IT omgeving op en de stappen om daar te komen (de zogenaamde IT Roadmap). Onderdeel van het advies is een stappenplan om het uiteindelijk doel te bereiken inclusief de benodigde investeringen.

Na afronding van de IT roadmap gaan we samen de mogelijke vervolgstappen en vereiste tijdspaden bepalen. Wij kunnen ook zelf het vervolgproject begeleiden en uitvoeren.

 

IT-Projecten

IT projecten

Nadat de IT roadmap voor jouw organisatie is afgerond, is het van belang dat deze roadmap ook wordt uitgevoerd. Goed project management is hierbij cruciaal. Doordat wij in de voorfase betrokken zijn, weten wij precies met welk doel voor ogen de IT roadmap is opgesteld. 

Tijdens het project sturen wij bij, houden wij de scope in de gaten en zorgen wij ervoor dat de vereiste tijdspaden worden gehaald.

Onafhankelijk advies

Wij komen graag langs om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Welke uitdagingen spelen er binnen jouw organisatie en hoe kunnen wij daarmee helpen? Wij passen onze jarenlange ervaring graag toe op de wensen en eisen die er binnen jouw organisatie zijn.

 

Meer weten over de mogelijkheden van onze IT consultancy?

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.