Project management

Het uitvoeren van projectmanagement lijkt zo eenvoudig, echter de praktijk is weerbarstiger. Wie kent niet de verhalen van projecten die uit de tijd lopen, scope van projecten die continue veranderd, wensen en eisen die niet worden bereikt, budget overschrijdingen, etc. Kortom: projectmanagement is een vak. Een vak dat wij beheersen. 

Project-Management-1

Hoe vliegen wij projecten aan?

Wij kennen de klappen van de zweep met betrekking tot projectmanagement. Wij zorgen ervoor dat projecten bij jouw organisatie in goede banen worden geleid. 

Wij starten met een duidelijk, pragmatisch projectplan waarin de projectdefinitie, project organisatie, projectbeheersing en projectplanning worden bepaald. Tijdens het project werken we met overzichtelijke voortgangsrapportages die continue een verbinding leggen met het projectplan, zodat scope en tijd worden beheerst. 

Communicatie tussen tussen jouw organisatie en de projectorganisatie is van cruciaal belang. Zo maken we van ieder project een succes.

 

Project-Management-2

Projectmethodiek

Wij hanteren een vaste projectmethodiek die is gebaseerd op standaarden (waaronder Prince 2) waarbij wij wel pragmatisch werken. De projectmethodiek draagt zorg voor kwaliteit, duidelijke afbakening, structuur en beheersing van het project.

Het doel van onze projectmethodiek is om duidelijkheid te verschaffen over de uitvoering van het project. Heldere afspraken worden gemaakt omtrent de projectaanpak, op te leveren producten en diensten, de rolverdeling en de planning.

Wij zorgen voor succesvolle projecten

Wij komen graag langs om samen met jou onze projectmethodiek te bespreken. Hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met de uitvoering van succesvolle projecten binnen tijd en budget waarbij de gedefinieerde doelen worden gehaald. Wij passen onze jarenlange ervaring graag toe op jouw organisatie.

 

Meer weten over onze project management dienstverlening?

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.